Loading. Please wait...

Categories

Tags

Fufy Handmade

Fufy este clienta mea numarul unu, este criticul si profesorul meu, este colaboratorul, dar cel mai important este sotia mea….Stiam de multi ani ca are talent si indemanare, dar nu avea curajul sa se apuce, frica aceasta a stapanito ani de zile, insa ca prin minune in concediul post-natal si-a luat, nu stiu cum, inima in dinti si s-a apucat de treaba.

Nu mi-am manifestat niciodata entuziasmul fata de ceea ce face ea, asta pentru a nu si-o lua in cap, merg pe psihologia inversa si vad ca functioneaza la ea in fiecare zi, nu pot decat sa ma bucur pentru fiecare gentuta care iese din mainile ei. Dar cred ca ar fi bine sa va citez povestea scrisa direct de ea:

“Totul a inceput pe 15 mai cand ne am mutat in popesti leordeni din chiria din bucuresti (dupa lupte seculare am reusit sa obtinem credit pt o casa). Dupa circa o saptamana pe facebook dau de un grup: mamicile din popesti leordeni. Aici numai miercurea lumea pune ce are de vanzare (lucruri care le-au ramas mici, lucruri facute de ele etc). Fiind confectionera am postat ca mi ofer serviciile pt  retusuri  confectii. Dupa cateva min ma apeleaza o mamica care avea nevoie sa-i cos carticele senzoriale din fetru; am zis 0k. Ma apuc sa caut ce se face din el, nu stiam prea multe de el. Am gasit insa pe net o multitudine de genti, carti senzoriale, cosulete confectionate din fetru. Ding!!! Mi s-a aprins un beculet, m-am dus in centrul vechi sa vad daca gasesc acolo feteu la metru. Am luat un metru si mi am facut mie un ghiozdanel mare si unul mic. Un miercurea urmatoare am postat ghiozdanelele  pe grup. Si asa am ajuns sa primesc comenzi, nu zeci..mii…dar am primit. Intr-o geanta bag circa 30 lei si cer 50 sau 60. Nu-i mare castigul dar cand nu ai bani e bun si ala. Numai ca am dat masina la reparat ma costat 50 lei…. nu am indemnizatia mare  fiind confectionera o am pe cea minima, sotul are 16-mil salariul si rata de 800. Deci…greu, dar nu murim de foame. Sunt multumita ca mi platesc datoriile si am ce manca.  Clientele…doamne, unele daca ai putea sa le dai pe degeaba gentile ar fi ok, alta mi a dat chiar in plus …20 lei. Sunt oameni si oameni. Altele chiar revin ca mai vor, altele cu comentarii, mici ce-i drept!  Uneori cand  dau de ceva mai greu spun: gata, nu mai fac, nu merita efortul sa nu stau cu bb, sa alerg dupa materiale, sa nu fac mancare ca am treaba pt  20-30 lei…dar daca e o persoana care m-a cauta zic: hai …ink una . :).  Galusca mea creste, e tot mai nazdravana si asa am tot mai putin timp pt ele….”

Si uite-asa ca v-am spus poveste mea…

 

show main info details details Like 1

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url
Related Posts